Poliklinika 'GINEKOS' - Qendër Bashkëkohore e Diagnostikës Ultrasonografike
Ballina
Historiku
Sherbimet
Punimet
Galeria
Web Lidhje
Curriculum Vitae
Webmail
Kliko ketu per ta shkarkuar fletepalosjen "Vetekontrolli i Gjinjeve"
Shtatezania dhe problemet rreth saj
Data Titulli i artikullit Klikime
04 shkurt, 2008 15:38:53 Disa këshilla para se të ngelni shtatëzënë 4188
04 shkurt, 2008 14:53:43 Distrofia muskulore 12568
04 shkurt, 2008 14:52:21 Diagnostika prenatale molekulare 3553
04 shkurt, 2008 14:51:08 Të vjellat në shtatëzani 7137
04 shkurt, 2008 14:49:56 Ushqimi në shtatëzani 3651
04 shkurt, 2008 14:48:49 Sëmundja e sheqerit 3029
04 shkurt, 2008 14:47:08 Rh Inkompatibiliteti 4515
04 shkurt, 2008 14:45:10 Lokalizimi patologjik i placentës 6350
04 shkurt, 2008 14:43:22 Papa testi 14199
04 shkurt, 2008 14:42:26 Infeksionet dhe shtatëzania 4608
04 shkurt, 2008 14:41:30 Hidrocefalia (Hydrocephalus) 10677
04 shkurt, 2008 14:40:38 Shtatëzania ektopike - jashtë mitrës 4151
04 shkurt, 2008 14:39:35 Double / Tiple Test 6288
04 shkurt, 2008 14:37:52 Diagnostika perinatale 4658
04 shkurt, 2008 14:36:13 Deshtimet spontane 4497
04 shkurt, 2008 14:34:58 Ankesat gjate shtatezanise 27551
© Copyright, 1991 - 2009. Poliklinika GINEKOS. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Fuqizuar nga: Sfera Interactive
Fuqizuar nga: Sfera Interactive (SI) - Interactive Design & Development