Poliklinika 'GINEKOS' - Qendër Bashkëkohore e Diagnostikës Ultrasonografike
Ballina
Historiku
Sherbimet
Punimet
Galeria
Web Lidhje
Curriculum Vitae
Webmail
Kliko ketu per ta shkarkuar fletepalosjen "Vetekontrolli i Gjinjeve"
Gjinekologjia dhe problemet gjinekologjike
Data Titulli i artikullit Klikime
04 shkurt, 2008 15:06:38 Steriliteti te meshkujt 16039
04 shkurt, 2008 15:05:39 Steriliteti te femrat 9298
04 shkurt, 2008 15:04:41 Steriliteti - Shtërpësia bashkëshortore 5129
04 shkurt, 2008 15:02:58 Spermiogrami normal sipas WHO-OBSh 11327
04 shkurt, 2008 15:01:39 Shkaqet tjera të sterilitetit 3443
04 shkurt, 2008 15:00:29 Vezore policistike - PCOS 22936
04 shkurt, 2008 14:59:38 Mungesa e ovulacionit 10390
04 shkurt, 2008 14:58:53 Mjekimi i sterilitetit 12161
04 shkurt, 2008 14:57:41 Fekondimi artificial 16568
04 shkurt, 2008 14:56:18 Endometrioza 5608
04 shkurt, 2008 14:55:05 Dëmtimi i tubave uterine 7273
© Copyright, 1991 - 2009. Poliklinika GINEKOS. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Fuqizuar nga: Sfera Interactive
Fuqizuar nga: Sfera Interactive (SI) - Interactive Design & Development